RDWdata - Over ons

RDWdata is een handelsnaam van PECT BV. RDWdata verzamelt, verrijkt en levert informatie van onder andere RDWdata, Kentekencheck en Pricewise. Wij voorzien alle gebruikers van real-time RDW informatie waaronder alle informatie over het merk en de modelaanduiding, motorinformatie waaronder het vermogen, de PK's, de aandrijving, maar ook informatie over het schadeverleden én de dagwaarde van het voertuig op basis van de unieke kilometerstand. Alle data wordt continue getoetst en ververst zodat u naar accurate en juiste data kijkt. Doe direct de kentekencheck voor uw kenteken!

 

 

 

 


Ook kunt u RDWdata altijd en overal opvragen via onze unieke SMS-dienst! Via een simpel berichtje met het kenteken naar het nummer 2020 ontvangt u direct ´╗┐het bouwjaar, motorinhoud, vermogen, topsnelheid, acceleratie, informatie over het gewicht en de afkomst van het voertuig, historische informatie waarinder aantal eigenaren, de datum sinds dat de huidige het voertuig berijdt, geldigheidsdatum van de APK, de totale maandkosten voor het rijden van de auto met onder andere de onderhoudskosten, belastingen, verzekeringen, brandstoffen en meer. Reageert u op deze berichten met de kilometerstand van de auto, dan ontvangt u ook nog eens de dagwaarde, de cataloguswaarde en de inruilwaarde! Deze dienst wordt geleverd in 3 berichten van € 3,00 per bericht. Alle informatie vindt u op de SMS pagina

RDWdata wordt beheerd door autofanaten die klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de data, onze koppelingen, producen of andere vragen. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:00 uur tot 18:00 uur en 24 uur per dag via de e-mail. 

Terug naar boven