Kentekeninformatie per SMS

Kentekeninformatie per SMS met KM check! 

Naast de gratis kentekencheck kunt u ook extra kentekeninformatie ontvangen op uw mobiel. Maak nu gebruik van onze service 'Kentekeninformatie per SMS'. U ontvangt per SMS onder andere alle voertuiginformatie waaronder het bouwjaar, de maand van kenteken deel 1, de fabruiksopgave van het verbruik, de APK-status, datum laatste tenaamstelling en het aantal eigenaren. Wanneer u de SMS berichten beantwoord met de huidige KM-stand [bijvoorbeeld 150.000] ontvangt u een extra GRATIS bericht met de waarde van de auto op basis van de huidige kilometerstand retour.

Hoe werkt 2020?

SMS kenteken naar 2020 (voorbeeld 81TDK4 ). U krijgt binnen enkele seconden al de informatie op uw mobiel. De dienst is op elk moment van de dag te gebruiken. 

Tarief

Per SMS-bericht (totaal drie betaalde SMS-berichten) betaalt u slechts drie euro (de totale kosten negen euro plus de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon). 2020 is geen abonnementsdienst. Ben je jonger dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.

*RDWdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. RDWdata is leverancier van de data maar niet de bron. Over de uitkomst van de kilometercheck kan niet worden gecorrespondeerd. Niet voor elk voertuigtype (lees: traktor, vrachtwagens, bromfiets, scootmobiel e.d.) is de kilometercheck mogelijk. Zie de uitzonderingsgevallen.

Terug naar boven