Kentekeninformatie per SMS

Kentekeninformatie per SMS met GRATIS KM check! 

Kentekeninformatie direct op uw mobiel? Maak nu gebruik van onze service 'Kentekeninformatie per SMS'. U ontvangt per SMS onder andere het bouwjaar, de maand van kenteken deel 1, de APK-status, datum laatste tenaamstelling, nieuwwaarde van het voertuig, de dagwaarde, inruilwaarde en handelswaarde*. In het laatste SMS bericht ontvangt u de totale kosten per maand uitgesplitst in rente, onderhoud, motorrijtuigenbelasting, verzekering en brandstof. 

Wanneer u de SMS berichten beantwoord met KM [stand] kan RDWdata op basis van de actuele kilometerstand aangeven of dit logisch of onlogisch is. Mocht de tellerstand niet logisch zijn, dan is er een kans dat de teller teruggedraaid is. Deze kilometerstand check biedt RDWdata aan voor slechts twee euro. Een kilometerstand dient altijd hoger te zijn dan de laatst geregistreerde kilometerstand (bv bij de periodieke keuring). Wanneer er een trendbreuk ontstaat (maximaal 100 kilometer lager), ontvangt u de melding onlogisch. Deze service biedt RDWdata aan voor slechts twee euro! Daarnaast kunt u gebruik maken van de gratis kenteken check.

 

Hoe werkt 2020?
SMS kenteken naar 2020 (voorbeeld 81TDK4 ). U krijgt binnen enkele seconden al de informatie op uw mobiel. 

Tarief
Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon). 2020 is geen abonnementsdienst. Ben je jonger dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.

*RDWdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. RDWdata is leverancier van de data maar niet de bron. Over de uitkomst van de kilometercheck kan niet worden gecorrespondeerd. Niet voor elk voertuigtype (lees: traktor, vrachtwagens, scootmobiel e.d.) is de kilometercheck mogelijk. Zie de uitzonderingsgevallen

Terug naar boven