Kentekeninformatie per SMS

Kentekeninformatie per SMS met KM check! 

Naast de gratis kentekencheck kunt u ook extra kentekeninformatie ontvangen op uw mobiel. Maak nu gebruik van onze service 'Kentekeninformatie per SMS'. U ontvangt per SMS onder andere alle voertuiginformatie waaronder het bouwjaar, de maand van kenteken deel 1, de fabruiksopgave van het verbruik, de APK-status, datum laatste tenaamstelling en het aantal eigenaren. Wanneer u de SMS berichten beantwoord met de huidige KM-stand [bijvoorbeeld 150.000] ontvangt u een extra bericht met de waarde van de auto op basis van de huidige kilometerstand retour.

Hoe werkt 2020?

SMS kenteken naar 2020 (voorbeeld 81TDK4 ). U krijgt binnen enkele seconden al de informatie op uw mobiel. De dienst is op elk moment van de dag te gebruiken. 

Tarief

We halen de data voor u op en stellen deze samen in 4 SMS-berichten, waarvan 1 bericht van € 0,90 en 3 berichten van € 3,00 (de totale kosten 9,90 plus de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon). 2020 is geen abonnementsdienst. Ben je jonger dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.

*RDWdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. RDWdata is leverancier van de data maar niet de bron. Over de uitkomst van de kilometercheck kan niet worden gecorrespondeerd. Niet voor elk voertuigtype (lees: traktor, vrachtwagens, bromfiets, scootmobiel e.d.) is de kilometercheck mogelijk. Zie de uitzonderingsgevallen.

Terug naar boven